![]() |
Tavuklu Papaz Yahnisi Tarifi - Tavuklu Papaz Yahnisi Yapılışı
Tavuklu Papaz Yahnisi Tarifi - Tavuklu Papaz Yahnisi Yapılışı - Tavuklu Papaz Yahnisi Nasıl Yapılır? Malzemeler : 1 kg tavuk (kemikli ya da kemiksiz) 4 adet küçük soğan 7 diş sarımsak 2 çorba kasığı salça Yarım cay kasığı köri 1 çay kasığı karabiber 2 tatlı kaşığı nane 1 çorba kasığı üzüm sirkesi 2 adet küçük boy patates Yeteri kadar su ve tuz Yemeğin Tarifi : Tencereye tavuk etlerini alın. Üzerine irice doğranmış soğan ve sarmısakları koyun. 2 çorba kasığı salca. yarım cay kasığı köri. karabiber. sirke. yağ ve tuz ilave edip. tencereyi orta ısılı bir ateşe oturtun. Tavuklar kendi bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. İyice yumuşadıklarında 2 kahve fincanı su ilave edip. kaynamaya bırakın. İrice doğradığınız patatesleri de tencereye alın. Gerekirse su ilavesi yaparak patatesleri pişirin. Tencereyi ocaktan alınca. üzerine nane serpip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.