![]() |
Kızartma Çeşitli Tavuk Tarifi - Kızartma Çeşitli Tavuk Yapılışı
Kızartma Çeşitli Tavuk Tarifi - Kızartma Çeşitli Tavuk Yapılışı - Kızartma Çeşitli Tavuk Nasıl Yapılır? Malzemeler: kuşbaşı tavuk (bir göğüs yeterli) 2 orta boy patates 1 adet patlıcan 2.3 adet biber 1 domates (rende olcak) 3.4 adet mantar 1 adet kabak kaşar rendesi 1 tatlı kaşığı salça tuz karabiber krm.biber1 çay bardağı su Yapılışı: Öncelikle bütün sebzeleri kuşbaşı doğrayın sonra doğradınız sebzeleri ayrı ayrı kızartın kızarttığınız sebzeleri fırın tepsisine dökün daha sonra başka bir tavada tavuğu kavurun ama çok pişirmeden beyazlayınca altını kapatın ve tepsiye dökün daha sonra bir kasedeye domatesi rendesini. tuz. 1 tatlı kaşığı salçayı ve suyu ekleyip iyice birbirine yedirin ve tepsiye bu karışımı dökün üzerine de karabiber ve krm.biberi serpiştirin ve pişirin yemek suyunu çekene kadar pişsin çokta kuru olmasın piştikten sonra üzerine kaşar rendesini serpin ve fırının içinde bırakın erimesi için. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.