![]() |
Piliç Avcı Kebabı Tarifi - Piliç Avcı Kebabı Yapılışı
Piliç Avcı Kebabı Tarifi - Piliç Avcı Kebabı Yapılışı - Piliç Avcı Kebabı Nasıl Yapılır? Malzemeler: (5 Kişilik) İki buçuk çorba kaşığı margarin 1 su bardağı şehriye 1 tatlı kaşığı salça Üç buçuk su bardağı etsuyu Yarım tatlı kaşığı tuz Sosu için: 1 çorba kaşığı margarin 1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan Yarım su bardağı ince dilimlenmiş mantar 3 adet domates 1 adet kuşbaşı piliç eti Yarım su bardağı bezelye Karabiber tuz Hazırlanışı: Şehriyeyi yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Domates salçasını ve etsuyunu ilave edin. Karıştırıp tuzunu ayarlayın. Servis tabağına yayın. Sosu için yağı eritin. Soğanları kavurun. Pilici ilave edip birkaç dakika daha kavurun. Tuz karabiber dilimlenmiş domates ve mantarı da ilave edip 5-10 dakika pişirin. Şehriyenin üzerine yayın. Üzerine haşlanmış bezelye serpip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.