![]() |
Milföylü Çanak Kebap Tarifi
Milföylü Çanak Kebap Tarifi Milföylü Çanak Kebap Tarifi Milföylü Çanak Kebap Tarifi yapılışı http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler: - 1 kg. kuşbaşı kuzu eti. - 15-20 adet arpacık soğan. - 15 adet kiraz domates. - 5 adet sivri biber. - 5 diş sarmısak. - Tuz. karabiber. kekik. - 6 adet milföy hamuru. - 2 yemek kaşığı tereyağ veya margarin Yapılışı:Eti tencereye koyup. kapağını kapatın. Kısık ateşte kendi suyunda yarım saat pişirin. Yağı ilave edin. Arpacık soğanları. sarmısakları biraz kavurun. Etleri ilave edip. 5 dakika kavurun. Domates ve sivribiberleri ekleyin. Kekik. tuz. karabiber ilave edin. Fırına dayanıklı kaselerin içine etleri paylaştırın. Milföy hamurlarını üzerine kapatıp. fırına sürün. Hamurlar kızarınca ters çevirip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.