ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=634)
-   -   Korkunç Hikayeler (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=567131)

Prof. Dr. Sinsi 08-24-2012 04:16 PM

Korkunç Hikayeler

korkulu günler

bir sabah okula gidiyordum yıllar önce öldügü halam karşıma geldi ve bn halamı görünce çıglık attım yüzü kanlar içindeydi bana gel diyordu bn ise kaçıyodumm bni arasokakta sıkıştırdı ve bana aynen şu şözleri söyledi bagırarak sen nie gelmedin bn ise korkudan elim ayagım titriodu ve kaçmaya başladım tekrar halam bni yakalayıp

yüzümü ve heryerimi kanlar içinde bıraktı ve hergece gelip bni korkutuyordu eger bunu bir kimseye söylersem gelecegini sen düşün derdi korkunç ama demi sizin başınıza geldigini düşünün . !

organ mafyası

bir akşam a.... ille otururken korku filmi izliyoduk

bir anda kapı çaldı.Bu arada biz polisisiz...

Aldığımız ihbar yerine gittik...Adam bize :

-bara gitmiştim...Oarada yanım a bir bayan yaklaştı

bana ``burası çok sıcak bizm ewe gidelimmi`` dedi..

bende kabıul ettim...Ewe gittiğimizde çok yorulduk we hemen yattık.Sabah uyandığımda kendimi bulunduğum ewin küwwetinin içinde buldum.Üzerimde killarca buz vardı......Haliyle üşüyordum.Uyandığımda tam karşımda bir numara buldum...Numaranın üzerinde ``bu numarayı aramazsan öleceksin`` yazyodı...Hemen aradım o numarayı..Aradığımda orasının hastahane olduğunu söledir..Oradaki bayan bana orada bir ayna olp olmadığıını sordu.Bende ewet ayna war dedim..Bana sakince aynaya bakmam gerektiğini söledi..Bnede dedğiği gibi yaptım ve baktım ki ii.....Böbreklerim ortada yok...Çok korkmuştumm.Adamlar beni kurtarmaya geldiler..dedi `` İşte bu olay bisi çok etkilemiştii...Çok feci idi..Gerçektende adam o numarayı aramasa idi ölecekmişş..MeĞer kadın organ mafyası çetesindenmişş..İŞTE ÖLE.... KENDİNİZE LÜTFEN DİKKAT EDİNN

zemheri karısı

bir gece yarısı annem ve ben oturuyoruz babam işde ama 1 aylık bir iş bu sonra babam bizi arıyor ve bizi merak ettiğini söyleyip kapatıyor daha sonra kapı çalıyor annem tedirgin sonra delikten bakıyor ve babamı görüyor ve açmıyor ben korkuyorum annem kapıdaki kişiye gitmesini söylüyor ve gidiyor ertesi gece yattğımızda ben su içmeye kalkıyorum ve annemin kılığına giren zemheri karısını görüyorum o sırada anneme lensmi taktın diye sordum annemin gözlei ela idi.o sırada gerçek annem geldi ve onun zemheri karısı olduğunu anladık

Cinler Oynuyor

meraba arkadaşlar.bu anlatacağim olay gerçektir.banada bi arkadaşim anlatti.arkadaşimin dedesi çok iyi kalpli namazinda niyazinda bi insanmiş.her sabah namaza kalkarmiş.ezan okunmadan önce hani hoca sesi kontrol için mikrofona vurur ya işte onun sesiyle uyanirmiş.bi sabah rüyasinda cinelri görmüş.aslinda gözleri kapaliymiş ama bedeni hareket ediyor yürüyormuş.uçurum olan bi yere gelmiş.karşisinda insanlar oynuyormuş.onuda çağiriyorlarmiş gel sende oyna diye.o da tam gidiyormuş uçurum varmiş oaya tam gelmiş.mikrofonun sesini duymuş ve uyanmiş gözlerini açmiş bakmiş insanlar yok ve uçurumdan düşmek üzereymiş.onu cağiranlar cinlermiş yani.bilmem inanirmisiniz ama yaşanmiş bi olay arkadaşlar......

evde geçen gece

gecen sene 4-5 arkadaşla gece vakti evde toplanmiştik.ve ruh carmaya karar verdik herşey hazirdi ve ruhu carmaya başladik ve ruh geldi gelince onunla eylenmeye başladik ve çok eylenceliydi ruhu göndermeye çaliştik ama gitmedi ve bi arkadaşimiz tualete gitti ondan uzunsüre ses gelmiyince ona bakmaya gittik gördümüzde arkadaşimiz duvarda param parçaydi orda kanla bi yazi yoziyodu yazan yazi şöyleydi bu olay hepinize ibret oolsun yaziyodu bizde bu konudan hiç basetmedik.....

korktuğumuz an!!

Bir gün ben ve bir kaç arkadaşim apartmanlarin arkasinda dolaşiyorduk,orasida tabii çimlik bi yerdi.biden gezerken bize bir takim sesler geldi ama bazilarimiz o sesi duyamiyordu,bizde kimin yaptiğini araştirmaya başaladik ama kimse yoktu ve bizde kaçmaya başladik sonra ilerledik hastahanenin oraya yakin bir yerde çaliliklarin arasinda bir şey vardi ben ve arkadaşim soğuk kanlilik edip korkarak oraya yaklaştik ve eğildik sonra baktikki bir çöp poşetiymiş.

Sonra bir ses daha duyduk ama bu sefer hiç birşey yoktu,hemen koşmaya başladikve birden

durduk korkmayalim dedik dua ettik içimizden ve orada bulduğumuz herşeyi topladik ve birleştirdik ben bir gazete bulmuştum üzerinde üç sivri tirnak bu resmi yirtmiş gibi duruyordu

sonra arkadaşim bir ses duymuş ama biz bir şey duymamiştik.ama sonra herkes evine dağildi.

kapının önündeki kadın

gece uyumak için yatağima girdim saat gece 3:00

ve bir irkilmeyle uyandim kapinin önünde korkunç bir kadin görmüştüm ve hemen ablamin yanina gidip ablama anlattim ama pek inanmadi hatta hiç inanmadi 2 gün sonra anneme bu olayi anlatti ve annemde ayni şeyi söyleyince yani evde bir kadinin olduğunu geceleri çiktiğini söyledi ve şu anda bizim evimiz ççok acayip lütfen bu yazdiklarima inanin bunlar doğru !

okulda korku

okula gelirkenbir kedi ölüsü gördüm .okula gidince dersimde gözüme bi kedi tüyü kaçtı sonra dersimde ölü kediyi hatırladım öğle yemeği olmuştu.sonra kedinin yanına köpek ölüsü de gelmiş. köpeğin yüzü çok fena bir şekilde çizilmişti .öğle yemeğinden gelince zil çalmamıştı okula bi girdiğimde bi kişinin gözünden kan akıyordu. derse girdik bi kişinin gözüne benim gibi tüy kaçtı.zil çaldı. dışarıya çıktım .bir öğretmenin gözü kanlıydı.zil çaldı içeri girdik herkesin gözü kanlıydı. sonra okul çıkışı oldu bi eve gittik . cem ile mert ile zeynep ile hüseyini çağırdım.sonra bir eve geldik aynı gördüğüm .kedi ve köpek ölüsü gördük .sonra köpeğin gözünde bir arı ve sinek köpeği yemek için kavga ediyorlardı.ama merdivenden ikinci kata çıktık orada dört adam bir kız çocuğu gördük.üçüncü kata çıktık hüseyinin gözü kanlıydı . dördüncü kata çıktık dördüncü katta organ mafyası gördük.organ mafyası 80 aileyi öldürmüştü. hemeb kaçtık ama zeynep koşamadı sonra ayağı taşa takıldı sonra organ mafyası gelip zeynebi öldürdü sonra kaçtık.inanın bu anlattığım masal gerçek