![]() |
Sana Sana Sesleniyorum
Merhabalar bebeğim.Yıllar oldu senden ayrılmam.Sırf senin nefes aldığın ülekede yaşamamak için cebimde 300 ytl ile çok sevdiğim ülkemi terkettim.Aynı şehirde yaşamak aynı havayı solumak inanki bebeğim çok zor geliyordu.ani derdim ya senden ayrılmak haram kılınmış bana.Aşk illa sana dokunmak değil.Hani benim öyle bir yüreğim varya.Ona Yelizime öyle bir bakıyorum varya bilemesin.Her sabah edinburg garına iniyorum.Nedenmi hani trenleri çok severdin.Seyahat etmeyi belki diyorum bu seferde gelirmi hergün boynum bükük dönmekten bıktım.Artık.Evlendiğini duydum ama izini bulamadım senin.Her gün bir hayalet ile yaşamak zor biliyomusun.Eve girince apıda beni karşılaman dudaklarıma küçük bir öpücük kondurman ve 8 yaşındaki şımarık çocuklar gibi davranman hatırladıkça gülmekten bitiyorum.Sonra bir an o bulut dağılıyor.Ellerimle ortalığı yokluyorum.O sisin içerisinde sni arıyorum.Ama yoksun.Bazen de kendimi bir cezaevinde hissediyorum.Öyle br yere benziyorki.Anahtar deliğinden hafif güneş ışığı yansayan kör kuytu bir yer.Bzaen gardiyanın ayak seslerini duyuyorum.Ama hiç bir zaman bu bitmiyor.Kafamın içerisinde o kadar şekillenmisşsinki bilemiyorum.çok denedim bir yerden atlamayı artık bir işkence oldu.Senin sevgin ile yaşamak.Nedenmi ayrıldık.Para para para şimdi var ama sen yoksun
Kayıp şahıs:YELİZ İKİNCİ Son görüldüğü YER:istanbul Evlenildiği zannediliyor. Elazığ/Ağın ilçesinden: kocasının bankacı olduğunu zannediyorum Bebeğim şunu bil bulamasamda Yaşadığın ömür boyunca Seni benim kadar sevecek birini bulamazsın.Bournemouth Üniversitesi edinburg Ben burdayım bebeğim.Artık şu gardiyan üzerime açsın kapıları. Bir armağanım var sana http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=1114583 Bilgisi olan arkadaşlar:azz34tnb@gmail.com |