![]() |
Farzet Ki.... Ben Hiç Yaşamadım Senden Önce....
farzet ki.... ben hiç yaşamadım senden önce....
aÅŸkın bürünürse siyah gecelerin hüznüne..... korkma sevgilim! yüreÄŸim her gece gözlerinin nöbetinde. titrerse ellerin nedenini bilmediÄŸin sebeplerle....... anla sevgilim! yüreÄŸim ellerini delicesine özlemekte. bensiz sokaklar da yaÄŸmurlar düşerse gözpınarlarından gözbebeÄŸinin içine, farzet bir tanem! gözyaÅŸlarım gökyüzün de bir yerlere dua etmekte. gözlerinden bir damla düşerse yüreÄŸinin derinlerine öylesine..... gör bir tanem!..... aÅŸkım yüreÄŸinin kapısında aÄŸlamaklı yine..... elimde olsaydı dünyaları vermez miydim hasretim gözlerine...... olmuyor bir tanem! cebimde bir aÅŸkın.. bir de gözlerin... dolanır seni ararım sokaklar da deli divane..... gel gör ki...... sevdan yedi cihan servetinden büyüktür bende....... ve anla ki.... hasretinin vurumu nasıldır yüreÄŸime bitmeyen geceler de....... seni sana anlatmak öyle zordur ki dillerime....... anla sevgilim! kelimeler anlamsız,biçaredir senin olduÄŸun yerler de...... bir günü daha yokluÄŸuna sarıp hayalinle avunmak...... söyle bir tanem! yaÅŸamak bu mudur sence? ve gel gör ki....... aÅŸkın tek ihanetimdir yüreÄŸime..... ve anla ki.... sensiz yaÅŸamak yaÅŸamak deÄŸildir bende...... yaÅŸamak canımın içi! ellerinin gölgesi düştüğü zaman ellerime....... yaÅŸamak dediÄŸin saklı sanki..... gözyaÅŸlarını silip ellerine dokunabildiÄŸim geceler de...... yaÅŸamak bir tanem! yaÅŸamak.... korkmadan...çekinmeden...susmadan...durmadan...bÄ ±k madan...delicesine..... yaÅŸamak açmayan baharım! yaÅŸamak yüreÄŸimi haykırmaktır gözlerinin içine....... iÅŸte o gün geldiÄŸinde..... sarıl bana sevgilim!.... ecelim senden gelsin gelecekse.... hasretinden kopup bana geldiÄŸin de..... tut ellerimi canımıniçi.... nasıl hasretim bir bilsen kartanesi ellerine..... gözlerinin uzaklara daldığı yaÄŸmurlu bir gecede..... üşürse eÄŸer ellerin..... gözlerini kapatırsa soÄŸuk rüzgarlar..... farzet bir tanem!..... yüreÄŸim gökyüzü olmuÅŸ üzerine...... farzet bir tanem......... farzet ki.... ben hiç yaÅŸamadım senden önce.... Sürgünde_SevdaM |