![]() |
Salihli İlçe Temsilciliği Ziyareti
SALİHLİ İLÇE TEMSİLCİLİĞİ ZİYARETİ Manisa İl Temsilciliği Teknik Görevlisi Hürriyet Şimşek ve Şube Müdürü Ertan Beyazıt temsilcilik ziyaretleri kapsamında Salihli Temsilcisi Azim Şahin ile 21 Temmuz 2009 tarihinde biraraya geldiler. Görüşmede Şube eğitim çalışmaları, planlanan eğitimler, mesleki denetim uygulamaları, temsilci ve temsilci yardımcıları eğitimleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 21.07.2009 15:58:56 EMEKLİ ÜYELERLE BULUŞTUK (228) ŞUBEMİZ 28. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI (220) AYDINLATMADA ENERJİ VERİMLİLİĞİ SEMİNERİ YAPILDI (193) YAHYA KEMAL BEYATLI İLKÖĞRETİM OKULU ENERJİ VERİMLİLİĞİ ETKİNLİĞİ (174) ASANSÖR TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI (142) MENDERES BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PROTOKOLU İMZALANDI (142) EMODAN ELEKTRİK TESİSLERİ PROJE YÖNETMELİĞİNE İTİRAZ MÜHENDİSLERE TİCARET ODASINA KAYIT ZORUNLULUĞU VE 3-8 YIL ARASINDA DENEYİM ŞARTI GETİREN DÜZENLEMELERE KARŞI DANIŞTAYA BAŞVURULDU... (135) ASANSÖR SMM EĞİTİMİ TAMAMLANDI (108) TEKEL GREVİNE DESTEK (88) SEFERİHİSAR BELEDİYESİ ASANSÖR PROTOKOLÜ İMZALANDI (36) Ayrıntılı bilgi için www.emo.org.tr |