ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Depilissima (Tanaçan) Konserve Sir Ağda 800 Ml Extra Douce Nedir (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=559503)

Prof. Dr. Sinsi 08-24-2012 05:50 AM

Depilissima (Tanaçan) Konserve Sir Ağda 800 Ml Extra Douce Nedir
 



Depilissima (Tanaçan) Konserve Sir Ağda 800 ml Extra Douce Ürün DetaylarıDoğal epilasyon ürünü Naturel Sir Ağda

Kişisel bakımımızda beklide en çok zaman ayırdığımız konuların başında gelen istenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri, bitmek tükenmek bilmeyen arayışlara sahne oluyor.

Hem para hem de zaman açısından bakıldığında bir hayli uğraş isteyen bu tarz işlemler ise hayatımızın kaçınılmaz bir gerçeği.

Bu konuda hemen hemen tüm bayanların Keşke sihirli bir değnek olsa da bir an da hepsinden kurtulsak dediğinizi duyar gibiyim! Maalesef böyle bir sistem şuan için yok ama hayatımızı kolaylaştıracak ve uzun vadede bizi rahatlatacak birçok alternatif bulunuyor.

İstenmeyen tüylere doğal formül!

Lazer uygulamasından çekinen bayanların çözümü ise Sir Ağda yaptırmaktan geçiyor. Bu alanda profesyonel ürünlerle dikkat çeken ve 25 yılı aşkın süredir faaliyette olan Tanaçan Kozmetik firması Depilissima Sir Ağda çeşitlerini sizlerle buluşturuyor.

Ürün hakkında: İçerisine ilave edilmiş pudra özelliği cildin reaksiyon derecesini en aza indirerek, batık ve kıl dönmesi sorunları azaltıyor. Bal mumu Cera Alba ( Sera Alba)ile doğal formüllerden oluşan ürün parfüm içermiyor. Koyu bal rengindeki sir ağda sedef olduğundan ışıltılı bir görünüm de sağlıyor.

Neden Sir Ağda:

Çam reçinesinden üretilen sir ağda, epilasyon yöntemleri içinde en sağlıklı olanıdır.

Diğer ağdalar çeşitleri gibi şeker içermez ve kıl köklerini beslemez.

Kullanım sıklığı sonucunda tüyleri azaltır.

Tamamen doğal bir maddedir.

Derideki ölü tabakayı temizleyerek peeling etkisi yaratır


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.