![]() |
İspanaklı Kaygana
500 gr ıspanak
4 yumurta 1 patates 1 su bardağı un 1 demet maydanoz Kızartmak için yağ 1 çay kaşığı kırmızıbiber 1 1 çay kaşığı karabiber 1 1 tatlı kaşığı tuz 1- İspanakların sapları temizlendikten sonra ince doğranıp yıkanır. Süzgeçten süzdürülür. Bir tepside ıspanak tuzla ovulur. Suyunu hafif sıktıktan sonra büyük bir kaba alınır. 2- Patates soyulup rendelendikten sonra ıspanağa ilave edilir. 4 yumurta, un, kıyılmış maydanoz ve baharatlar ilave edildikten sonra eze eze karıştırılır. 3- Kızgın yağda kaşık kaşık dökerek pişirilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.