![]() |
Amonyaklı Pasta &Amp; Coq Guxel...!
1 çay bardağı süt
2 yumurta 1 çay bardağı margarin (eritilecek) 1 çay bardağı şeker 1 tepeleme çorba kaşığı toz pastacı amonyağı un hazırlanması: Malzemeleri kulak memesi yumuşaklığında yoğurun. 6 eşit parçaya bölerek buzdolabında 10 dk. dinlendirin. Her bezeyi merdaneyle ince olarak açılacak. (24 yada 26 cm kadar) Fırın tepsisini yağlamadan 6 adet hamuru teker teker 170 derecede pişir. Pastanın yüzü hafif toz pembe olunca alıyorum. Pastalar amonyaktan dolayı fırını açınca gözleriniz yanabilir endişelenmeyin bisküvi kıvamında oluyor http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.