![]() |
Afyon Kocatepe Üniversitesi 2006-2007 Bilimsel Etkinlikleri
04.01.2007 Perşembe 10:00 Konferans ''Film Kameralı Adam, Dziga Vertov'' Araş. Gör. Hakan YILMAZ Güzel Sanatlar Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 3. Eğitim Binası Konferans Salonu 04.01.2007 Perşembe 14:00 Panel ''İletişim Becerileri, Empati ve Etkili Konuşma'' Panel Yöneticisi: Yard. Doç. Dr. Gürbüz OCAK, Araş. Gör. Mevlüt GÜNDÜZ, Araş. Gör. Hakkı BAĞCI, Araş. Gör. Selim SOMUNCU Eğitim Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 1. Eğitim Binası Konferans Salonu 09.01.2007 Salı 10:00 Konferans ''Çocuklarda Solunum Yolu Obstrüksiyonları'' Sunum Dosyası Doç. Dr. F. Sefa DEREKÖY Tıp Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ali Çetinkaya Kampusü Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Toplantı Salonu 09.01.2007 Salı 14:00 Konferans ''Erkek Dergilerinde Metroseksüel Erkek Temsili'' Yard. Doç. Dr. Nesrin KULA DEMİR Güzel Sanatlar Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 3. Eğitim Binası Konferans Salonu 09.01.2007 Salı 14:00 Konferans ''Deprem Öncesinde ve Deprem Sonrasında Yapılması Gerekenler'' Yard. Doç. Dr. Nusret KOCA Eğitim Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 1. Eğitim Binası Konferans Salonu 09.01.2007 Salı 14:00 Panel ''I. İnönü Zaferi'' Panel Yöneticisi: Yard. Doç. Dr. Abdurrahman KARABULUT, Panelistler: Öğr. Gör. Ertuğrul ERGÜN, Öğr. Gör. Yavuz YÜKSEL Bolvadin Meslek Yüksekokulu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Bolvadin Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu 09.01.2007 Salı 14:00 Panel ''I. İnönü Zaferi'' Panel Yöneticisi: Prof. Dr. Yaşar KİBİCİ, Panelistler: Öğr. Gör. Halil UYGUN, Öğr. Gör. T. Alper TANDIRLI Çay Meslek Yüksekokulu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çay Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu 10.01.2007 Çarşamba 10:00 Konferans ''Doğaltaş Sektöründe Üniversite-Sanayi İşbirliği'' Yard. Doç. Dr. Ali SARIIŞIK Mühendislik Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 2. Eğitim Binası Konferans Salonu 10.01.2007 Çarşamba 14:00 Konferans ''Türkiye'de Tenisin Yeri ve Önemi'' Okt. Şeniz KARAGÖZ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Karahisari Konferans Salonu 10.01.2007 Çarşamba 14:00 Seminer ''Zaman Yönetimi'' Öğr. Gör. Hüseyin ŞAHİN, Öğr. Gör. Ersan ÖZGÜR Sandıklı Meslek Yüksekokulu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sandıklı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu 10.01.2007 Çarşamba 15:00 Konferans ''Sağlıklı Yaşlanma'' Yard. Doç. Dr. Ümit DÜNDAR Tıp Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü M. Rıza Çerçel Kültür Merkezi Konferans Salonu 11.01.2007 Perşembe 10:00 Konferans ''AB Sokrates-Grundtvig Programı Bilgilendirme Toplantısı'' Uzman Fadime OKAY Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 3. Eğitim Binası Konferans Salonu 11.01.2007 Perşembe 14:00 Konferans ''İçsel Büyüme Modelleri, Türkiye Üzerinde Bir Uygulama'' Yard. Doç. Dr. Harun ÖZTÜRKLER İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 3. Eğitim Binası Konferans Salonu 12.01.2007 Cuma 13:00 Seminer ''Ev Kazaları'' Yard. Doç. Dr. Dilek TOPRAK, Yard. Doç. Dr. Nazlı ŞENSOY Tıp Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü M. Rıza Çerçel Kültür Merkezi Konferans Salonu 12.01.2007 Cuma 16:00 Seminer ''Internal Exchange Property'' Mısır Ains Shams Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Saad Mohammed Fen Edebiyat Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 2. Eğitim Binası Konferans Salonu 16.01.2007 Salı 14:00 Konferans ''Hitchcock Sinemasında Gerilim Unsurunun Kullanım Şekline Bir Örnek Olarak İp Filmi'' Araş. Gör. İhsan KOLUAÇIK Güzel Sanatlar Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 3. Eğitim Binası Konferans Salonu 17.01.2007 Çarşamba 14:00 Seminer ''Polimer Matrisli Kompozit Malzemeler ve Bunların Endüstride Kullanımı'' Yard. Doç. Dr. Ömer SOYKASAP Teknik Eğitim Fakültesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Ahmet Necdet Sezer Kampusü 1. Eğitim Binası Konferans Salonu |