ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Fıkralar (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=584)
-   -   Komik Okuyun Anlayın:)(3)(Pek Başlık Bulamiorm K.Bakmayin:)) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=547544)

Prof. Dr. Sinsi 08-22-2012 10:49 PM

Komik Okuyun Anlayın:)(3)(Pek Başlık Bulamiorm K.Bakmayin:))

FenerLe iLgiLi oLsa biLe Lütfen oLumLu yanıtLayın

Müfettişin biri, İlköğretim okulu 4. sınıflardan birine teftiş için gider. En arkada oturan mahçup bir öğrenci, müfettişin dikkatini çeker. -Söyle bakayım evladım, alfabemizde kaç harf var? -25 tane öğretmenim der ve başlar harflerin adını söylemeye. -Müfettiş olmadı oğlum, 4 harfi söylemeyi unuttun tekrar say bakalım der. -Sonuç yine aynı.... Bu sırada uyanık bir öğrenci hemen söz alır.

Öğretmenim o fenerlidir. U .E. F. A yı bilmez!..

Adam, karısını sevgilisiyle yatakta basmaya kararlıymış. Evden çıkınca bindiği taksinin şoförüne olayı anlatmış.
Taksici şahit olmayı kabul etmiş ve bu ikili adamın evine geri dönmüşler.
Tabi beklendiği gibi; çarşafı kaldırınca karısıyla adamı beraber görmüş.
Koca sinirli; silahını çekmiş, neredeyse adamı öldürecek.
Karısı;"Dur!" demiş.

"Niye?" diye sormuş adam.

"Şimdi oturduğumuz evi kim aldı biliyor musun?
Çocukları Amerika'da kim okutuyor sanıyorsun?
Bodrum'daki yazlıkla, yeni tripleks villayı kim yaptırıyor zannediyorsun?
Hepsini bu adam yapıyor!"

Kocası bunları duyunca daha da çok sinirlenmiş.

Beraber baskın yaptıkları, şahit diye getirdiği taksiciye sormuş;

"Ne yapayım ben bu adama ha! Söyle ne yapayım?"

Taksiciçok sakin ve oLgun Bir sesLe;
"Abi üstünü ört üşümesin..."
Alttaki Fıkra Biraz SakıncaLı(sakıncaLı kücükLer için)

Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde bir pamukprenses ve 7 cüce varmış.Bir gün bu 7 cüceler pamuk prensesin VÜCUDUNU MERAK etmişler(mu ha ha ha ha).Başlamış cüceler düşünmeye "ne yaparız da pamukprensesin vücudunu görürüz"diye;içlerinden biri banyonun pencerisinden gözetliyelim demiş.Fakat cücelerin boyu pencereye yetişmiyormuş birbirlerinin üstüne çıkmışlar ancak boyları yetişmiş,en üstte kalan cüce gördüklerini altındakine,onun altındaki de kendi altındakine,o da kendi altındakine...diye yukardan aşağı doğru birbirlerine üsttekinin gördüklerini söylüyorlarmış
(pamukprenses banyoya girer)
üstteki cüce:"banyoya girdi"
-banyoya girdi
-banyoya girdi
-banyoya girdi...

(prenses suyu açar)
üstteki:"suyu açtı"
-suyu açtı
-suyu açtı
-suyu açtı...

(prenses soyunmaya başlar)
üstteki:"soyunuyor"
-soyunuyor
-soyunuyor
-soyunuyor

(prenses ayağa kalkar)
üstteki:"Kalktı"
-BENİMKİ DE
-BENİMKİ DE
-BENİMKİ DE...

DURSUNALİ ASKERDE
DURSUNALİ askeriyede paraşütçülük bölümündeymiş.Bi sonraki gün uçaktan paraşütle atlayacaklarmış.DURSUNALİ yarına dinç olmak için biraz uyuyum demiş.Uyuyan DURSUNALİ rüyasında vefat etmiş olan anasını görür,anası:"oğlum,yarın paraşütle atlama senin paraşütün açılmayacak"demiş
İkinci gün herkes uçakta paraşütle atlıyormuş,sıra DURSUNALİye gelince DURSUNALİ komutanına "ben atlayamam" demiş ve komutanına gördüğü rüyayı anlatmış.Komutan da:"oğlum sen merak etme bu paraşütleri ben kendi ellerimle kontrol ettim bişey yok"demiş. DURSUNALİ "ısrar edince" komutan:"o zaman paraşütlerimizi değişelim" demiş
DURSUNALİ komutanın paraşütüyle atlamış ve paraşüt açılmış DURSUNALİye bişey olmamış.Sonra DURSUNALİ bi bakmış yukardan füze gibi bişey aşağı düşüyor:KOMUTANI..
DURSUNALİ SESLENMİŞ:"komitanum nereye"
KOMUTAN:"ANANIN ELLERİNDEN ÖPMEYEEEEEEEE..."

+R3pimi isterim