![]() |
Bi Kizin Pm Kutusuymus Arkadaslar
bir kızın pm kutusu
-------------------------------------------------------------------------------- merhaba Ben Bu Sitede Yeni Üyeyim Ve Sen Cok Iyi Yazıyorsun. Tanışmak Ister Misin ? Eger Istersen Mailim . . yorum: Ne Güzel Kararlı Gidiyordun Niye Bu Olumsuz Düşünce Kardeşim - Merhaba Ben Bu Siteye Yeni Üye Oldum.. Yazıların Cok Güzel Gerçekten Duygusal Bi Karakterin Var.. Tanışabilir Miyiz ? yorum: Karakter Analizi Bu Şekilde Yapılsaydı Şimdi Bir Senaristtim - Yeni Üye Oldum Ve Yazdıgın Yazıları Gerçekten Cok Begendim.. Tanışabilir Miyiz ? Benim Mailim Bu Eklersen Sevinirim... yorum: Sıradakii.. - Merhaba Siteye Yeni Üye Oldun Galiba Ama Iyi Yazıyorsun.. Tanışmak Istersen Bir Pm Atman Kafii.. yorum Degil Cevap: Hiç Mesaj Atmadım Ki ?? - Merhaba Ben Yeni Üye Oldum Da Hiç Bi Şey Bilmiyorum Yardımcı Olur Musun ? Vakit Kaybetmeden Mailimi Veriyorum Vejeteryan@yemez.com yorum: Vakit Kaybetmeyi Göze Alamayacak Kadar Site Bilgisi Isteği.. Bknz. Mod Olacak Adam Isteğinden Belli Olur merhaba Nasılsın. Mail Adresini Versene. Benimki Hödük@ddd.com yorum : Hödük, Fazla Söze Ne Hacet merhaba, Yazılarından Benim Ruh Ikizim Olduğunu Anladım. Tanışırmısın? pardon Muhittin Abi, Yanlış Oldu. yorum : Yanlışlıkla Bi Üstündekine Pm Atmış . Belki odur Ruh Ikizi merhaba, Nerden Buluyosun Bu Sözleri Ya, Ben De Güzel Yazarım Sanmıştım Ama Bunlar Harika. Istersen Tanışabiliriz . yorum : Kızlar Yüceltilmekten Hoşlanır |
Mannak bişi ellerine sağlık.
|
çok güzel yaaaaaa:img-ok:
|
- Yeni Üye Oldum Ve Yazdıgın Yazıları Gerçekten Cok Begendim.. Tanışabilir Miyiz ? Benim Mailim Bu Eklersen Sevinirim...
yorum: Sıradakii.. bu durum oldukça rastlanır cinsten bana göre:)) sağol doctorum |
emege saygı için tesekkurler...
|
Kanki harika eline sağlık
|
Güzel olmuş doktor :))
|
Eline Sağlık doktor güzel paylaşım olmuş.
|
teşekkürler...
|