ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   ForumSinsi Ansiklopedisi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=476)
-   -   Frances Bean (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=534780)

Prof. Dr. Sinsi 08-21-2012 09:17 PM

Frances Bean
 

Nirvana grubundan Budizmde, her türlü tutkudan alın*mış ve doğuş çarkının dışına çıkmış olan ki*şinin eriştiği mertebe, mutlak dinginlik hali. Acının ve bilgisizliğin ortadan kalkışı duru*mu, kişinin dünyaya yönelik ilgilerden, ken*disiyle ilgili tasalardan kurtulması, arzu ve isteklerden vazgeçmesi, gerçek bir bilgeli*ğe, mutlak bir bağımsızlığa ulaşması duru*mu.

Kurt Cobain ve Ünlü

Hole grubundan Delik

Courtney Love`ın kızı olarak 18 Ağustos 1992`de dünyaya geldi. Doğumundan 2 yıl sonra babası Kurt Cobain intihar etti. Şu anda annesiyle birlikte tiki dergilerine konuk oluyor ve Mariah Carey`den başkasına dinlemiyor.


kişi-taslak

Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Frances Bean maddesinden kopyalanmıştır. Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilir.Courtney Michelle Love (9 Temmuz 1964), Amerikalı müzisyen ve aktrist.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.