ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   ForumSinsi Ansiklopedisi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=476)
-   -   D Max (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=532102)

Prof. Dr. Sinsi 08-20-2012 10:20 PM

D Max

D Max

Açılış
18 Mayıs 2006

Kapanış
2 Nisan 2010

Sahibi
Doğan Yayın Holding

Ülke
Türkiye

Dil
Türkçe

Eski isimleri
Dizi TV

Yeni ismi
Max Smart

Değiştiren
D-Smart

Kardeş kanallar
Kanal D

Star TV

Smart Çocuk

Yeşilçam SmartTAY TV

Dream TV

Dream Türk TV

D Max, Doğan Medya Grubu'na ait 2006-2010 yılları arasında yayın yapmış bir kanal. Türksat 3A uydusu üzerinden şifreli olarak ve D-Smart platformundan yayınlanmıştır.
Eskiden Kanal D ve Star TV tarafından yayınlanmış dizileri, filmleri ve programları tekrardan yayınlamıştır.Ayrıca Kanal D'de günümüzde yayınlanan dizilerin tekrar bölümlerini de yayınlamıştır.
D Max kanalı 2 Haziran 2010 tarihinde yayın hayatına son verip ismini Max Smart olarak değiştirmiştir.

Medya Portalı: Vikipedi'de Medya ile ilgili diğer maddelere ulaşın

Doğan Yayın Holding

Yönetim Kurulu Başkanı: Aydın Doğan * Yönetim Kurulu üyesi/Yürütme Komitesi Başkanı: Mehmet Ali Yalçındağ

Yönetim Kurulu üyesi/Yürütme Komitesi Başkan Yardımcısı: Ertuğrul Özkök

Diğer yönetim kurulu üyeleri: Soner Gedik * Ahmet Toksoy * Nuri Çolakoğlu * Barbaros Hayrettin Çağa * Cem Duna * Hubert Burda

Dijital platformları

D-Smart

TV kanalları

Kanal D Star TV CNN Türk TNT Cartoon Network Futbol Smart EuroFutbol Sports TV Dream TV Dream Türk TV Fix TV Mixx TV D Plus D Çocuk Max smart Yeşilçam Smart Smart Shopping T.A.Y TV Teknoloji TV Movie Smart Movies 24 Pembe Smart Cool Smart Beyazperde Dizi Smart Bebeğim TV HDTV Smart Kanal D HD Kanal D Romanya Euro D Star TV HD Euro Star Beşiktaş TV Fenerbahçe TV D-Smart Promo Smart Portal

Radyo

Radyo DCNN Türk RadyoSlow TürkRadyo Moda

Gazete

Hürriyet Milliyet Radikal Referans Posta Hürriyet Daily News Fanatik Vatan 20dk HürriyetUSA Hürriyet Avrupa Fanatik Basket

Dergi

LEVEL Chip Dergisi PCnet

İnternet

Doğan Online E-kolay.net Hepsiburada.com Hurriyetkiyasla.com Hemalhemsat.com Milliyet.com.tr Hurriyet.com.tr Radikal.com.tr Anneyiz.biz Yenibiris.com Hurriyetemlak.com Milta.com Sendeyolla.com insankaynaklari.com Arabam.com Hangiotel.com CNNTürk.com Gezisitesi.com Bigpara.com Azbuz.com Gayet.net Gezikolik.com CHIP Online LEVEL Online Nesine.com

Diğer

Doğan Burda Dergi Doğan Gazetecilik Hürriyet Gazetecilik Doğan Kitap Kanal D Home Video Dergi Pazarlama Planlama (DPP) Yaysat Doğan Haber Ajansı Doğan Printing Center Doğan Ofset D Productions Doğan Music Company DMG International Doğan Egmont Yayıncılık Her Eve Lazım Doğan Dış Ticaret bravoo! Smile Holding

Yıllık geliri: Yükselen $3,4 milyar USD (2007) Çalışan sayısı: 6.175 (2005)

Borsa sembolü: (İMKB: DYHOL) Web sitesi: Dyh.com.tr

Bir TV kanalı ile ilgili
Kaynak : Wikipedia