![]() |
Gelde Gülme:):):)
SORU : Dogum tarihiniz nedir?
> CEVAP : 15 Temmuz > SORU : Hangi yıl ? > CEVAP : Her yıl. > > _____ > > SORU : Hastalıgınız hafızanızı etkiliyor mu? > CEVAP : Evet > SORU : Peki ne ne şekilde etkiliyor? > CEVAP : Olayları unutuyorum. > SORU : Bize unuttugunuz bir şeyi örnek olarak verebilir > misiniz? > > _____ > > SORU : Sizinle yaşayan oglunuz kaç yaşında? > CEVAP : Ya 38 ya da 35.Hangisi oldu?unu hatırlamıyorum. > SORU : Ne kadardır sizinle yaşıyor? > CEVAP : 45 yıldır... > > _____ > > SORU : Kocanız uyandıgı zaman, size söyledigi ilk şey > neydi? > CEVAP : Bana “Neredeyim ben,Cathy?” dedi. > SORU : Peki bu niçin canınızı sıktı? > CEVAP : Çünkü benim adım Susan... > > _____ > > SORU : Korna çaldınızmı? > CEVAP : Kazadan sonra mı? > SORU : Hayır kazadan önce. > CEVAP : Tabii;10 yıl boyunca... > > _____ > > SORU : Doktor,şunu söylemek dogru olur mu?:Biri uykusunda > öldügünde,ertesi sabaha kadar farkına varmaz;öyle degil mi? > > > _____ > > SORU : En küçük oglunuz, 20 yaşındaki,kaç yaşında? > > _____ > > SORU : Resminiz çekildigi zaman orada mıydınız? > > _____ > > SORU : Kadının üç çocugu vardy degil mi? > CEVAP : Evet. > SORU : Kaçı erkekti? > CEVAP : Hiçbiri. > SORU : Hiç kız çocugu var mıydı? > > _____ > > SORU : Merdivenlerin bodrum katyna indi?ini söylediniz. > CEVAP : Evet. > SORU : Ayny merdivenler yukary çykyyor muydu? > > _____ > > SORU : Ylk evlili?iniz nasyl sona erdi? > CEVAP : Ölümle. > SORU : Ölen kimdi? > > _____ > > SORU : Saldyrgany tarif eder misiniz? > CEVAP : Orta boyluydu,sakaly vardy? > SORU : Kadyn myydy, erkek miydi? > > _____ > > SORU : Vücudu inceledi?iniz zamany hatyrlyyor musunuz? > CEVAP : Otopsi 18.30 da ba?lady. > SORU : Adam ölüydü de?il mi? > CEVAP : Yok,masada oturmu?,neden üzerinde otopsi yapty?ymy > merak ediyordu. |