![]() |
Çok Garip Bir Rüya..
Rüyamda hatırlamadığımız biyerden,Oturduğumuz eve doğru gidiyoruz. Yolda bir bayan'a Araba çarpmış oluyor, Çarpanlarda sarhoş çingeneler. Son garip bir adamlar geliyor. İlk yardımcı gibi, Adamlar çok güçlü oluyor , Arabaların içindekileri çıkartıyorlar. Adamlar okadar güçlüki adamları gömleklerinden havaya kaldırabiliyor. Sonra 1. adamı çıkartıp bu adam ölmüş arabanın arkasına at , yaşamaz birdaha diye söylüyor, ve diğer adama atıyor. Tabi diğer adamda tutup arabanın arkasına atıyor , arabada böyle çiftlik arabaları gibi birşey arkası tahtalı falan , Sonra diğer adamada aynısını diyor. ve atıyor. Diğer adama , tekrar tutuyor. Ve sonra Diğer adamıda aynı yere koyduktan. Sonra Arabanın çarptıgı bayana geliyor sıra, arabayı çekiyorlar bayan arada sıkışmış, oluyor. Ama bayan sadece acı duyuyor, yani ölmemiş. Ve sonra bayanı ayağa kaldırıyorlar ve götürüyorlar sanırım hastaneye , daha sonra o ölmüş dedigi adamın birtanesi canlanıyor. sonra şaşırıyor noluyor , napıyorsunuz diye, sonra çok sinirli bi hale geliyor. daha sonra yetkililer , sakin ol. sakin ol diyip sakinleştiriyorlar sonra biz devam ediyoruz. Eve gitmeye tabi eve annemle gidiyoruz. Daha sonra Annem yanımdan birden kayboluyor. ve tam karşımda kuzenimi görüyorum, kendisi yurtdışına gitti. Sonra öyle gezerken Siğara içiyor oluyoruz, gerçek hayatta içmiyorum tabi. bir tane merdivenden çıkarken ben daha fazla içemeyip siğarayı evimizin önüne yapılan parkta biyere fırlatıyorum. Daha sonra arkama baktığımda biyer yanmaya başlıyor. bende yangını söndürmek için tekrar gidiyorum , yerde biraz su oluyor biraz bataklık gibi. sonra ben bi kısmını söndürürken üstüme geliyor ateş ve yanmaya başlıyorum , daha sonra üstümdekini çıkarıp onuda söndürmek için suyu almaya giderken yerde metrelerce büyük , bir yılan görüyorum , yılan oldugunu fark edince çok korkuyorum tabi ama garip bir cesaretlik geliyor. Bu arada yılan benim en korktugum hayvandır. neyse işte tam suya ulaşırken yılanın üstünde oldugumu farkediyorum ve kafasına basıyorum, sonra yılan harekete geçiyor , ama bana saldırmak yerine toprağın altına giriyor. sonra ben suyu alıp ateşi söndürüyorum.. Tam olarak hatırladığım bu kadar ,çok zorladım ama gerisini hatırlayamıyorum. .s sizce bu nedir, bir işaretmidir ? |