![]() |
babama (komik)
geçerken hayretle bakakaldı.
> > Adam oğlunun odasının önünden > Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu. > > Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını farketti. > > Üzerinde -Babama- yazıyordu. > > Aklından geçen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu: > > > > > > Sevgili baba; > > Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. > > Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. > > Gerçek tutku ve aşkı ben jale ile buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam... > > Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri, derisine işlettiği dövmeleri, > > kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıda bir sorundu. > > Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk... > > Baba jale hamile! > > Jale'nin dediğine göre çok mutlu olacağız. > > Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var. > > Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor. > > Jale benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. > > Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız. > > Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve Jale sağlığına kavuşsun diye..... > > O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor. > > Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. > > Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak,seveceksin > > Oğlun cihan > > NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. > Ben Mehmet'lerdeyim. > Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim. :-):-):-) |
Cevap : babama (komik)
betern beteri war derLer (:
böLe bişe oLmaLı.. tşkLer cnm (: |
bencede:D
ilgin için teşşekürler |
emeğine sağlık..:):)
çok güseldi.. |
emeğine sağlık canım.. |