ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Deneyimleriniz (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=403)
-   -   Gerisini Boşverdi Kalbim-Aşk Oyunu2- (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=52101)

kezban 07-07-2008 06:33 PM

Gerisini Boşverdi Kalbim-Aşk Oyunu2-

GERİSİNİ BOŞVERDİ kalbim...

BU İKİLİ BİR AŞK OYUNUDUR.İLK AŞIK BAŞLAR;

Yine karanlığa açıldı gözlerim.çünkü sen yoktun.zaten uzun zamandır yoktun ama bu gün daha bir koydu olmayışın.bu gün doğumgünündü.ne yanına gelecek taakatim nede"dogum günün kutlu olsun" demeye cesaretim vardı.
seni bir iki günde seven kalbim aradan gecen süre içinde hiç unutmamıştı.sen öle sanmıştın.başka kızlar taşıyorsam yanımda unutma gülüm,seni kalbimde taşıyorum ben.biriyle yeni bir ilişki kurdugunu duydum.sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.üzüldüm,beni ne çabuk silip geçmiştin.sevindim,demekki benim çektiğim aşk acısını sen çekmeyeceksin.belinde benim elim yerine onun elini düşününce bana artıık başka şey koymaz demiştim.nerden bileyim doğum gününde çekilmeyen acılar çekecegimi.o zamana çok dedim unuturum diyede kendimi kandırdım.ama yine sensizlikle açılan yarama tuzlar basıp kalktım işte karanlık sabahlara.ağlasam kalmadıki gözyaşım.ne kolumda jilet izi olmayan bir yer nede gözümde yaş kaldı sevdiğim.seni sevdim verisini boşverdi kalbim...

VE İKİNCİ KAHRAMANIMIZ DEVAM EDER OYUNA....

Ağlayarak merhaba dedim bu günede.içimden ne kalkmak nede birilerine "günaydın"demek geldi.ama biliyorsun işte aynı oyunlar,ve figüranlara emanet edilmiş bir ben. her yıl gülücüklerle uyanıpta yeni yasıma merhaba şarkıları attıgım bu sabah "neden ölmedim ben hala"dedim içimden.sonra güldüm halime.zaten ölmek sensizlikle eşdeger değilmiydi?gece saat 24.00da mesaj geldi telefonuma sensindir belki diye nasıl çarptı kalbim bir bilsen sevdiğim.belki kutlamak istemişindir belki beni hala seviyorsundur diye düşünerek telefonu aldım.ama acıp bakamadım içindekine uzun süre.ya o değilse?ya hayel krıklıgı geçirirsem dedim kendi kendime ve baktım sonunda mesaja."DOGUM GÜNÜN KUTLU OOLSUN CNM"
Yeni sevgilim!daha dogrusu kendini sevgilim sanan kişi.bir kere bile seni seviyorum demedım ama hala rahatsız değil bu durumdan.nedenmi çıkıyorum onla?karışık be birtanem nasıl anlatılırki?
seni gördüm sokakta.gölerimin taa içine baktında bir selam vermedin,dogum günün kutlu olsun demdin.anladımki artık sevmiyorsun sen beni.yanında taşıdıgın kızlardan birinin dogumgününü kutladınız gecen gün okul kantininde.onlardan degersiz oldugumu anladım.bu arada sen rutin adımlarla yanımdan uzaklaşıp gittin.
olsun bunada alıstım ben sevdiğim.
ben seni sevdim ve gerisini boşverdi kalbimm.

ŞİMDİ GÖNDERİLMEYEN İKİ MEKTUP VAR ELİMİZDE.İKİSİDE ASLINDA COŞKUYLA YAŞAMALARI GEREKEN BİR SEVDAYI KARA BİR AŞK HALİNE GETİRİP GİZLİ SAKLI YAŞIYOR.DİYECEĞİM ŞİMDİ NE OLSUN BİLİYORMUSUNUZ.BELKİ VARDIR BÖYLE AYRI KALANLAR HALA.İBRET ALMAK LAZIM.GECIKDIYSE FAYDA YOKTUR BELKİ AMA ELİNDE OLAN AŞKI KACIRMAMAK LAZIM..

pesimistt 07-07-2008 09:09 PM

Cevap : gerisini boşverdi kalbim-aşk oyunu2-

ewt bu çok doğru..
hiç deiLse son bir kez sewdiqini söLemek herşye yeter bnce..
qeç kaLnmadan söyLenmeLidr herşey..
yoksa qttkçe büyür insann içindeki acıLar..! :'(
tşkLEr..

kezban 07-08-2008 10:08 AM

yorumun mükemel canım.okudugun için teşekkür ederim.

sudenaz 07-08-2008 10:19 AM

kezbancım cnm süper olmuş valla ağlıycam şimdi ha ne bu kız böle:(
emeğine sağlık cnm...

kezban 07-08-2008 10:21 AM

canım benim aşk oyunları diye küçük bir köşem var.oraya arada yazarım hikayeler.onlardan iki tanesini paylaşim dedim.sen ağlama gülüm,kıyamam sana ben.