![]() |
İrfan Nadir İlköğretim Okulu Buca İzmir
İrfan Nadir İlköğretim Okulu Hakkında - İrfan Nadir İlköğretim Okulu Tanıtım - İrfan Nadir İlköğretim Okulu Resimleri - İrfan Nadir İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg İrfan Nadir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İrfan Nadir İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İrfan Nadir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İrfan Nadir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İrfan Nadir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, İrfan Nadir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. İrfan Nadir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : Hatboyu Cad no:649/8 Buca İzmir Okul Telefonu : (232) 253 31 14 Okul Fax : (232) Okul Web : Okul E-Mail : bucairfannadir@hotmail.com Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İrfan Nadir İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |