![]() |
Çöğürlü İlköğretim Okulu Taşlıçay Ağrı
Çöğürlü İlköğretim Okulu Hakkında - Çöğürlü İlköğretim Okulu Tanıtım - Çöğürlü İlköğretim Okulu Resimleri - Çöğürlü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
KÖY VE OKUL HAKKINDA GENEL BİLGİ Okulumuz 1954 yılında eğitim-öğretime açılmıştır. İlk başta tek bina, tek derslik ve lojman olarak hizmet veren okulumuza, daha sonra nüfusun artmasıyla birlikte bir bina ve bir derslik daha yapılmıştır. Şu anda bu son haliyle iki bina, iki derslik ve bir lojman olarak eğitim-öğretime devam etmektedir. Ancak lojman bakıma muhtaç durumdadır. Ayrıca okulumuzun su şebekesi yoktur. İnternet bağlantısı da bulunmamaktadır. Çöğürlü İlköğretim Okulu Ağrı Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çöğürlü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çöğürlü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çöğürlü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çöğürlü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / TAŞLIÇAY Adı: ÇÖĞÜRLÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çöğürlü Köyü E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb.meb.gov.tr/04/07/590944/ .biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |