![]() |
Yeltepe Gümüşlü İlköğretim Okulu Taşlıçay Ağrı
Yeltepe Gümüşlü İlköğretim Okulu Hakkında - Yeltepe Gümüşlü İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeltepe Gümüşlü İlköğretim Okulu Resimleri - Yeltepe Gümüşlü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Yeltepe Gümüşlü İlköğretim Okulu Ağrı Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeltepe Gümüşlü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeltepe Gümüşlü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeltepe Gümüşlü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yeltepe Gümüşlü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / TAŞLIÇAY Adı: YELTEPE GÜMÜŞLÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeltepe Gümüşlü Mezrası E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb.meb.gov.tr/04/07/772938/index1.htm Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |