![]() |
Şükran Kayabay Anaokulu Gebze Kocaeli
Şükran Kayabay Anaokulu Hakkında - Şükran Kayabay Anaokulu Tanıtım - Şükran Kayabay Anaokulu Resimleri - Şükran Kayabay Anaokulu İletişim
Şükran Kayabay Anaokulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şükran Kayabay Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şükran Kayabay Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şükran Kayabay Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / Gebze Adı: Şükran Kayabay Anaokulu Adresi: Hacı Halil Mah. İstanbul Caddesi No:137 GEBZE / KOCAELİ Telefon Numarası: 0262 641 30 13 Fax numarası : 0262 644 11 26 Okul Detayı : 16/09/1996 tarihinde eğitime başlamıştır. Şükran Kayabay Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğüne bağlı olarak,Türk Milli Eğitimin Genel Amaçları ve İlkeleri,ayrıca Okul Öncesi Eğitimin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda bağımsız bir Okul Öncesi Eğitim Kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Şükran Kayabay Anaokulu Resimleri .biz - anaokulum.org - gebze.meb Daha Detaylı Bilgi İçin Tıklayın |