![]() |
Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu Merkez Ağrı
Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
İl Adı AĞRI İlçe Adı MERKEZ Kurum Kodu 589190 Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu Ağrı Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Bezırhane Köyü 50 Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / MERKEZ Adı: BEZIRHANE KÖYÜ 50 YIL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bezirhane Köyü Telefon Numarası: 5058098718 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://internet.meb.gov.tr/altyapika...php?KOD=589190 Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |