![]() |
Üçağıl-Tatlısu İlköğretim Okulu Kastamonu Cide
Üçağıl-tatlısu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Üçağıl-Tatlısu İlköğretim Okulu Hakkında - Üçağıl-Tatlısu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Üçağıl-Tatlısu İlköğretim Okulu Resimleri
Kastamonu Cide İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Üçağıl-tatlısu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Üçağıl-tatlısu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Üçağıl-tatlısu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Üçağıl-tatlısu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KASTAMONU / CİDE Adı: ÜÇAĞIL-TATLISU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÜÇAĞIL KÖYÜ TATLISU MAHALLESİ Telefon Numarası: 3668941028 Faks Numarası: - E-mail Adresi: - Web Adresi: - Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr |