![]() |
Şehit Üsteğmen Ömer Mavi İlköğretim Okulu Kayseri Develi
Şehit Üsteğmen Ömer Mavi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Üsteğmen Ömer Mavi İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Üsteğmen Ömer Mavi İlköğretim Okulu İletişim - Şehit Üsteğmen Ömer Mavi İlköğretim Okulu Resimleri
. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ehit Üsteğmen Ömer Mavi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ehit Üsteğmen Ömer Mavi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ehit Üsteğmen Ömer Mavi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ehit Üsteğmen Ömer Mavi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / DEVELİ Adı: ŞEHİT ÜSTEĞMEN ÖMER MAVİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Aşik Seyrani Mah.2 Cad. No:1 Develi/Kayseri Telefon Numarası: 3526218180 Faks Numarası: 3526218180 Web:http://omermavi.meb.k12.tr/ Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr |