![]() |
Fakırcılar İnasar İlköğretim Okulu Alanya Antalya
Fakırcılar Inasar İlköğretim Okulu Hakkında - Fakırcılar Inasar İlköğretim Okulu Tanıtım - Fakırcılar Inasar İlköğretim Okulu Resimleri - Fakırcılar Inasar İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Fakırcılar Inasar İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fakırcılar Inasar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fakırcılar Inasar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fakırcılar Inasar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Fakırcılar Inasar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: FAKIRCILAR INASAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Fakircali Inasar B.S llköğretimokulu Alanya-Antalya Telefon Numarası: 5362883012 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi : Fakırcılar Inasar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |