![]() |
Hatıplar İlköğretim Okulu Manavgat Antalya
Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Hatıplar İlköğretim Okulu Hakkında - Hatıplar İlköğretim Okulu Tanıtım - Hatıplar İlköğretim Okulu Resimleri - Hatıplar İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Manavgat'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri
Hatıplar İlköğretim Okulu Antalya Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hatıplar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hatıplar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hatıplar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Hatıplar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MANAVGAT Adı: HATIPLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hatıplar Köyü -Manavgat/Antalya Telefon Numarası: 2427766007 Telefon Numarası:Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Hatıplar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |