![]() |
Arpaçbahşiş Atatürk İlköğretim Okulu Mersin Erdemli
Erdemli Arpaçbahşiş Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Arpaçbahşiş Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Arpaçbahşiş Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Arpaçbahşiş Atatürk İlköğretim Okulu İletişim
. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Arpaçbahşiş Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Arpaçbahşiş Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Arpaçbahşiş Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Arpaçbahşiş Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / ERDEMLİ Adı: ARPAÇBAHŞİŞ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Arpaçbahşiş Yenimahalle Telefon Numarası: 3245455041 Okulumuz hakkında daha fazla bilgi için; web sitesini ziyaret edebilirsiniz .biz - www.meb.gov.tr |