![]() |
Yenimahalle İlköğretim Okulu Tonya Trabzon
Yenimahalle İlköğretim Okulu Hakkında - Yenimahalle İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yenimahalle İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Yenimahalle İlköğretim Okulu Resimleri
Yenimahalle İlköğretim Okulu Trabzon Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yenimahalle İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yenimahalle İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yenimahalle İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yenimahalle İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / TONYA Adı: YENİMAHALLE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Tonya Yeni Mah. Telefon Numarası: 4628811466 Kurumun Misyonu : Okul tüm öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, görgülü, becerili ve özgüveni olan bireyler olarak yetişmelerine olanak tanımak ve 21.. yüzyılın gelişen gereksinimlerine cevap verebilecek yetenekler kazandırmaktır. Kurumun Vizyonu: Öğrenci merkezli herkesin eğitime katılımı ile sürekli kendini yenileyen, gelişen okul yapısını öngörmektedir Kaynak : trabzon.meb.gov.tr |