![]() |
Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu Kayseri Bünyan
Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu Hakkında - Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu İletişim - Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu Resimleri
Kayseri Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Okulumuz Hakkında Bilmek İstedikleriniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / BÜNYAN Adı: MUZAFFER OFLAZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karadayi Köyü BÜNYAN/KAYSERİ Telefon Numarası: 3527218115 Faks Numarası: 3527218115 Web:Muzaffer Oflaz İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr |