![]() |
Gülen Kora İlköğretim Okulu Çiğli İzmir
Gülen Kora İlköğretim Okulu Hakkında - Gülen Kora İlköğretim Okulu Tanıtım - Gülen Kora İlköğretim Okulu Resimleri - Gülen Kora İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Gülen Kora İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gülen Kora İlköğretim Okulu İzmir Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gülen Kora İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gülen Kora İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gülen Kora İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Gülen Kora İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Gülen Kora İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : 8930 SOK. NO:20 EVKA-5 Çiğli İzmir Okul Telefonu : 0 232 3842760 Okul Faks : 0 232 3842760 Okul Web Sitesi : Okul E-Mail : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gülen Kora İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |