![]() |
Sabiha Gökçen Anaokulu Merkez Balıkesir
Sabiha Gökçen Anaokulu Merkez - Sabiha Gökçen Anaokulu - Sabiha Gökçen Anaokulu Hakkında - Sabiha Gökçen Anaokulu Resimleri - Sabiha Gökçen Anaokulu Bilgileri
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Sabiha Gökçen Anaokulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sabiha Gökçen Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sabiha Gökçen Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Sabiha Gökçen Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz Şubat 2001 tarihinde Çardaklı Anaokulu adıyla hizmete girmiştir.Temmuz 2001 tarihinde Sabiha Gökçen Anaokulu adını almıştır. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğüne bağlıdır. Eğitim öğretime -45- öğrenci ile başlayan okulumuz; çevrenin büyük ilgisini toplamış, beğenisini kazanmış, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması çalışmalarıyla 2002 – 2003 eğitim- öğretim yılında -94- öğrenci, 2003-2004 eğitim – öğretim yılında -107- öğrenci, 2004-2005 eğitim-öğretim yılında -110- öğrenci ,2005-2006 eğitim – öğretim yılında -137- öğrenci ,.2006-2007 eğitim öğretim yılında -154 – öğrenci ile eğitimine devam etmiştir. 2007-2008 eğitim öğretim yılında 175 kayıtlı öğrencimiz bulunmaktadır. Aynı zamanda 2007-2008 eğitim öğretim yılından itibaren tam gün eğitim hizmeti veren sınıflarımızın yanı sıra ikili eğitim hizmeti veren sınıflarımızda mevcuttur. Sabiha Gökçen Anaokulu İletişim ve Adres Bilgileri: Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer:BALIKESİR / MERKEZ AdıABİHA GÖKÇEN ANAOKULU Adresi:Çardakli Mevkii Sindirgi Cad. Telefon Numarası:2662447613 Faks Numarası:2662498686 Web Adresi:http://okulweb.meb.gov.tr/10/01/851628/ Sabiha Gökçen Anaokulu Resimleri: .biz - anaokulum.org - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız... |