![]() |
Yukarı Kardeşli İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı
Yukarı Kardeşli İlköğretim Okulu Hakkında - Yukarı Kardeşli İlköğretim Okulu Tanıtım - Yukarı Kardeşli İlköğretim Okulu Resimleri - Yukarı Kardeşli İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Yukarı Kardeşli İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yukarı Kardeşli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yukarı Kardeşli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yukarı Kardeşli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yukarı Kardeşli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DİYADİN Adı: YUKARI KARDEŞLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yukarı Kardeşli Köyü E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |