![]() |
Bıbı Gencelı İlköğretim Okulu İstanbul Beykoz
Bıbı Gencelı İlköğretim Okulu Hakkında - Bıbı Gence Okulu Tanıtım - Bıbı Gencelı İlköğretim Okulu Resimleri - Bıbı Gencelı Okulu İletişim
Bıbı Gencelı İlköğretim Okulu İstanbul Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bıbı Gencelı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bıbı Gencelı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bıbı Gencelı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Bıbı Gencelı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BEYKOZ Adı: BIBI GENCELI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Örnek Köyü Şirindere Mah.Beykoz Telefon Numarası: 2164403008 Faks Numarası: 2164403008 Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr |