![]() |
Saliha Veysel Oktay İlköğretim Okulu Bodrum Muğla
Saliha Veysel Oktay İlköğretim Okulu Hakkında - Saliha Veysel Oktay İlköğretim Okulu Tanıtım - Saliha Veysel Oktay İlköğretim Okulu Resimleri - Saliha Veysel Oktay İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Saliha Veysel Oktay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Saliha-veysel Oktay İlköğretim Okulu Muğla Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Saliha-veysel Oktay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Saliha-veysel Oktay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Saliha-veysel Oktay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Saliha-veysel Oktay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Saliha Veysel Oktay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Bodrum Okulun Telefonu: 2523692122 Okulun Faksı: 2523692122 Okulun Adresi: YALI BELDESİ KIZILAĞAÇ MAHALLESİ. Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Saliha Veysel Oktay İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |