![]() |
Hacıveyıszade Mh.Ahmet Hashas İlköğretim 0Kulu Karatay Konya
Hacıveyıszade Mh.Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıveyıszade Mh.Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacıveyıszade Mh.Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıveyıszade Mh.Ahmet Hashas İlköğretim Okulu İletişim
Hacıveyıszade Mh.ahmet Hashas İlköğretim 0 Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacıveyıszade Mh.ahmet Hashas İlköğretim 0 öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacıveyıszade Mh.ahmet Hashas İlköğretim 0 resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacıveyıszade Mh.ahmet Hashas İlköğretim 0 öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Hacıveyıszade Mh.ahmet Hashas İlköğretim 0 öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Hacıveyıszade Mh.Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Tarihçesi: Hayırsever işadamı Ahmet Haşhaş tarafından 1985 yılında yaptırıldı 2003 yılında İl özel idare tarafından 10 derslikli ek bina yaptırdı. Hacıveyıszade Mh.Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: HACIVEYISZADE MH.AHMET HASHAS İLKÖĞRETİM 0 Adresi: HACİVEYİSZADE MAH. İLGİÇ SOK. 21 KARATAY Telefon Numarası: 3323551004 Faks Numarası: 3323551081 E-mail Adresi: hvzahashas@hotmail.com Web Adresi: - Hacıveyıszade Mh.Ahmet Hashas İlköğretim Okulu Resimleri: .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr |