![]() |
Bakacak Şehit Yüksel Bayhan İlköğretim Oklu Bilgileri Merkez Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Bakacak Şehit Yüksel Bayhan İlköğretim Oklu Resimleri - Bakacak Şehit Yüksel Bayhan İlköğretim Oklu Hakkında
Bakacak Şht.yüksel Bayhan İlköğretim Oklu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bakacak Şht.yüksel Bayhan İlköğretim Oklisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bakacak Şht.yüksel Bayhan İlköğretim Oklisesi resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bakacak Şht.yüksel Bayhan İlköğretim Oklisesi öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Bakacak Şht.yüksel Bayhan İlköğretim Oklisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: BAKACAK ŞHT.YÜKSEL BAYHAN İLKÖĞRETİM OKLİSESİ Adresi: Bakacak Köyü Balikesir Telefon Numarası: 2662511193 Faks Numarası: 2662511193 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Bakacak Şht.Yüksel Bayhan İlköğretim Okl. Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |