![]() |
Görece Şht. Mustafa Mutlu İlköğretim Okulu Menderes İzmir
Görece Şht. Mustafa Mutlu İlköğretim Okulu Hakkında - Görece Şht. Mustafa Mutlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Görece Şht. Mustafa Mutlu İlköğretim Okulu Resimleri - Görece Şht. Mustafa Mutlu İlköğretim Okulu İletişim
. Mustafa Mutlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 3 Bloktan oluşmaktadır.C Blok 2004 yılında yapılmıştır.1 lojmanı vardır. l Müdür 1 Müdür Yardımcısı 5 Branş, 5 Sınıf , 1Anasınıfı öğretmeni 10 Şube 1 Anasınıfı 233+22=255 Görece Şht. Mustafa Mutlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 7811214 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Cumhuriyet Mah.Nihat Sertel Cad.No:119 Görece Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: mustafamutlumem35@hotmail.com Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı : 20 km İlçe Merkezine Uzaklığı: 2 km Her türlü ulaşım imkanı bulunmaktadır. Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 150-200 TL Göçmen konutlarında bulunmaktadır. Görece Şht. Mustafa Mutlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |