![]() |
Aydoğdu İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir
Aydoğdu İlköğretim Okulu Hakkında - Aydoğdu İlköğretim Okulu Tanıtım - Aydoğdu İlköğretim Okulu Resimleri - Aydoğdu İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Aydoğdu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Aydogdu İlköğretim Okulu İzmir Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aydogdu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aydogdu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aydogdu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Aydogdu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Aydoğdu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 2323815961 Okulun Faksı: 2323697974 Okulun Adresi: 1734 Sk.No:32 Donanmacı Mah. Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aydoğdu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |