![]() |
Mer.Beşeylül İlköğretim Okulu Bilgileri Susurluk Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Susurluk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mer.beşeylül İlköğretimTanıtımı - Mer.beşeylül İlköğretim Resimleri - Mer.beşeylül İlköğretim Hakkında
TARİHÇEMİZ Beşeylül İlköğretim Okulu 21 Ekim 1949 Cuma günü Balıkesir Valisi ZİYA TEKELİ ve huzuru ile İlçe memurları BEŞEYLÜL ve İNEBEY Okulları öğrencileri ve kalabalık bir halk kitlesinin katılımı ile temel atma töreni yapılmıştır. Vali Bey önce bir konuşma yapmış ve sonra Müftü MEHMET SONGÜR bir kurban kesmiş ve temele ilk harç ve taş atılmıştır. Okulumuz, tapu kayıtlarına göre 7956 metrekarelik bir bahçe içinde yer almaktadır. Bunun 750 metre karesi Beşeylül binası, 483 metre karesini İnebey binası, 380 metre karesini ise depolar ve diğer alanlar işgal etmektedir 21 Ekim 1949 Cuma günü şimdiki binanın temeli atılmıştır. 1952-1953 ders yılında eğitim ve öğretime başlamıştır. Okula Susurluk’un kurtuluş günü olan “BEŞEYLÜL” adı verilmiştir. Okulun üst katı 1969 yılında tamamlanmıştır. Binanın kapladığı kapalı alan 1500 metre karedir. Binada 16 derslik mevcuttur dersliklerin birisi 1997/1998 öğretim yılında bilgisayar laboratuarına dönüştürülmüş olup, halen kullanımda 15 derslik mevcuttur. Sekiz yıllık temel eğitime geçilmesi ile birlikte derslik ihtiyacı nedeni ile fen laboratuarı iptal edilerek dersliğe dönüştürülmüştür. Bunun yanında kız ve erkek öğrenci grupları için beşer tuvalet locası bulunmaktadır. Vizyonumuz İSTİYORUZ Kİ 1- Okulumuzda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2- Okulumuzda eğitim ve öğretim eşitliğinin varlığını, duyma, görme ve yapma üçlüsünden tüm öğrencilerin faydalandığını tüm veliler bilsin. 3- Veliler okul idaresi, öğretmen ve yardımcı personele inansınlar ve her konuda bize destek versinler, bizimle beraber olsunlar. 4- Okulumuz çalışanları ve öğrenciler arasında sürekli beyin jimnastiği yapılsın. Rekabet ortamı yaratılsın. 5- Çalışanlarımız teknolojiyi yakından takip ederek, her gün en iyiye ulaşmaya çalışsın. 6- "Sen" "Ben" değil, "Biz olmak" düşüncesine herkes katılsın, bunu yaratmak için emek verilsin. 7- Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz sınavlarda başarılı olsun, yüksek okulları bitirerek vatanına, milletine ve ailesine yaraşır bir kişi olsunlar. Misyonumuz İSTİYORUZ Kİ 1- Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek, bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. 2- Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. 3- Okulumuzda sürekli yenilikleri takip ederek değişim yaratmak, okul toplumunun gelişmesini sağlamak. 4- Tüm öğrencilerimizi, her gün söyledikleri ANT'a uygun olarak yetiştirmek. 5- Okulumuzun çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek. Mer.beşeylül İlköğretim Okulu Balıkesir Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mer.beşeylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mer.beşeylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mer.beşeylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Mer.beşeylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SUSURLUK Adı: MER.BEŞEYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİ MAHALLE OKULLAR CADDESİ Telefon Numarası: 2668651905 Faks Numarası: 2668651898 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - SUSURLUK - Mer.Beşeylül İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |