![]() |
Yaşar Doğu İlköğretim Okulu Bilgileri Elmadağ Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Yaşar Doğu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Elmadağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yaşar Doğu İlköğretim Okulu Resimleri - Yaşar Doğu İlköğretim Okulu Hakkında
Yaşar Doğu İlköğretim Okulu Ankara Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yaşar Doğu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yaşar Doğu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yaşar Doğu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yaşar Doğu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ELMADAĞ Adı: YAŞAR DOĞU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TATLICA MAH. YAŞAR DOĞU SK. NO:5 ELMADAĞ/ANKARA Telefon Numarası: 3128634815 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Yaşar Doğu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |