![]() |
Bağlıağaç İlköğretim Okulu Fethiye Muğla
Bağlıağaç İlköğretim Okulu Hakkında - Bağlıağaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağlıağaç İlköğretim Okulu Resimleri - Bağlıağaç İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Bağlıağaç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ YENİLİKLERİ TAKİR ETMEK VE UYGULAMAK. MİSYONUMUZ OKUYAN , SORAN , SORGULAYAN , ARAŞTIRAN , DÜŞÜNEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR. Bağlıağaç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6510300 Okulun Faksı: 252 6510300 Okulun Adresi: KADIKÖY BELDESİ BAĞLIAĞAÇ KÖYÜ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 688090@meb.k12.tr Okulun Müdürü: ÜZEYİR TOZLUKLU Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 180 KM - İlçe Merkezine Uzaklığı 45 KM Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 75-100 tl Bağlıağaç İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |