![]() |
Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu Bilgileri Kandıra Kocaeli
Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu Hakkında - Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu Tanıtım - Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu Resimleri - Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu İletişim
Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu Kocaeli Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KANDIRA Adı: ÇERÇİLİ SEFA SİRMEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇERÇİLİ KÖYÜ Telefon Numarası: 2625786400 Faks Numarası: 2625786126 E-mail Adresi: Web Adresi: - Çerçili Sefa Sirmen İlköğretim Okulu Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |