![]() |
Korkut Ata İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Korkut Ata İlköğretim Okulu Tanıtımı - Korkut Ata İlköğretim Okulu Resimleri - Korkut Ata İlköğretim Okulu Hakkında
Korkut Ata İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Korkut Ata İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Korkut Ata İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Korkut Ata İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Korkut Ata İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / SİNCAN Adı: KORKUT ATA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: OSMANLI MAH. PAŞA SOK NO:5 SİNCAN/ANKARA Telefon Numarası: 3122642934 Faks Numarası: 3122642945 E-mail Adresi::966415@meb.k12.tr Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - Korkut Ata İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |