![]() |
Başarakavak Kasabası İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya
Basarakavak Kasabası İlköğretim Okulu Hakkında - Basarakavak Kasabası İlköğretim Okulu Tanıtım - Basarakavak Kasabası İlköğretim Okulu Resimleri - Basarakavak Kasabası İlköğretim Okulu İletişim
Basarakavak Kasabası İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Basarakavak Kasabası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Basarakavak Kasabası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Basarakavak Kasabası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Basarakavak Kasabası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Basarakavak Kasabası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: BASARAKAVAK KASABASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Başarakavak Kasabası Selçuklu /Konya Telefon Numarası: 3322722003 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi.biz] |