![]() |
75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Yenipazar Bilecik
Bilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında -Bilecik Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Söğüt'teki İlköğretim Okulları - 75.yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - 75.yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - 75.yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZ :: AMACI :: 1-Öğrencilere iyi bir yurttaş olmak için gerekli temel bilgi,beceri,davranış ve alışkanlıkları kazandırmak;onu milli ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek; 2-Öğrencileri ilgi,istidat ve yetenekleri yönünden yetiştirerek hayat ve üst öğrenime hazırlamak; 3-İlköğretim çağındaki gençlere seviyelerine uygun ortak bir genel kültür vermek suretiyle onları kişi ve toplum sorunlarını tanıtma, çözüm yollarını aramak ve yurdun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunma bilincini ve gücünü kazandırmak. 4-Okul öncesi eğitim çağındaki öğrencileri ilköğretime hazırlamak. 5- Çevrenin eğitim ihtiyacını karşılamak, :: MİSYONUMUZ :: Biz... bütün öğrencilerin öğretmenlerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişenlere fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Biz öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeter düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsem bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan, 21. yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, ekip çalışmasına inanmış, ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, başarıyı daima ekip çalışmasında gören, bir sonraki eğitim için kendisini hazırlamış öğrenciler ile üstün nitelikli personelin geliştirilmesi asıl işimizi oluşturmaktadır. :: VİZYONUMUZ :: İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... 75.yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilecik Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75.yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75.yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75.yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, 75.yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / YENİPAZAR Adı: 75.YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 75.Yıl Cumhuriyet ilköğ.Okulu Zafer Mah. Yenipazar/Bilecik Telefon Numarası: 2284312608 Faks Numarası: 2284312610 E-mail Adresi: 750239@meb.k12.tr Web Adresi: BİLECİK - YENİPAZAR - 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |