![]() |
Karadiğinderesi İlköğretim Okulu Meram Konya
Karadiğinderesi İlköğretim Okulu Hakkında - Karadiğinderesi İlköğretim Okulu Tanıtım - Karadiğinderesi İlköğretim Okulu Resimleri - Karadiğinderesi İlköğretim Okulu İletişim
Karadıgınderesı İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karadıgınderesı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karadıgınderesı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karadıgınderesı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Karadıgınderesı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Karadiğinderesi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: KARADIGINDERESI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karadiğinderesi Köyü Meram Telefon Numarası: 3323734237 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi.biz - |