![]() |
Dr. Mustafa Camkoru İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir
Dr. Mustafa Camkoru İlköğretim Okulu Hakkında - Dr. Mustafa Camkoru İlköğretim Okulu Tanıtım - Dr. Mustafa Camkoru İlköğretim Okulu Resimleri - Dr. Mustafa Camkoru İlköğretim Okulu İletişim
. Mustafa Camkoru İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Bilgiye ulaşmayı bilen, bilgiyi kullanabilen , üreten, kişilikli , evrensel ve kültürel değerlerini kazanma yolunda gelişim gösterebilen ve ahlaki değerlere sahip çıkan bireyler yetiştiririz. VİZYONUMUZ Mezunlarımızı , öğrenmeyi bilen bireyler olarak topluma kazandırmak. Dr. Mustafa Camkoru İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2223241206 Okulun Faksı: 2223242529 Okulun Adresi: ORHANGAZİ MH.YAVUZALP SK.NO:4 Odunpazarı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://drcamkoruio.meb.k12.tr Okulun E-Posta Adresi: 968630@meb.k12.tr Okulun Müdürü: Avni ERDOĞAN Okulun Ulaşım Bilgileri: 11 Numaralı otobüs ve dolmuşlar ile Orhangazi Mh. Ömür Mevkiine gelinir. Lada servisi önünde inilir. Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dr. Mustafa Camkoru İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |